Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesSleuteladres bardienst Update
 RenĂ© de Jager  Bardiensten  618x gelezen
Beste allemaal,
Het is niet meer mogelijk de sleutel bij Ad en Jannie op te halen. Voorlopig treden Chris en Lia Loonen, De Elzent 10 in Dorst (0161-411644), als sleuteladres op, ook al wordt dit niet als ideale oplossing gezien. Bij afwezigheid van Chris en Lia kan de sleutel worden opgehaald bij Margreet Hendrikse, Geerstraat 2 (161 41 27 28). 


We blijven zoeken naar een plaats dichter bij het park, maar die hebben we  nog niet gevonden. Vrijwilligers of suggesties zijn welkom.

De kantinecommissie is daarnaast blij met de komst van twee nieuwe leden, te weten Pascalle Voermans en Sandra Biemans. Met deze uitbreiding is het wat makkelijker om de kantine goed bij de diverse activiteiten te betrekken. Bij de komende clubkampioenschappen willen we als nieuw team goed voor de dag komen.

Wij doen nogmaals een beroep op de leden om, op vrijwillige basis, wat extra bardiensten in te vullen. Gelukkig hebben op de vorige oproep een paar leden goed gereageerd,  maar over het algemeen vonden we de reacties eigenlijk wel teleurstellend. Voor de clubkampioenschappen is nog bijna niets ingevuld. We vinden het prettig als de bezetting niet alleen door de kantinecommissie ingevuld hoeft te worden.

NB: Gedurende de maand augustus zijn er geen bardiensten ingepland. Wil je in deze periode toch gebruik maken van de bar, kun je na telefonisch overleg de sleutel komen halen. Bij een aantal activiteiten, bijv. bij het tossen,  is de bar wel open.

Namens de kantinecommissie,
Chris en Lia Loonen

 

donderdag 6 oktober 2016, 20:00 uur

Sleuteladres bardienst Update

Beste allemaal,
Het is niet meer mogelijk de sleutel bij Ad en Jannie op te halen. Voorlopig treden Chris en Lia Loonen, De Elzent 10 in Dorst (0161-411644), als sleuteladres op, ook al wordt dit niet als ideale oplossing gezien. Bij afwezigheid van Chris en Lia kan de sleutel worden opgehaald bij Margreet Hendrikse, Geerstraat 2 (161 41 27 28).  Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 Bardiensten
 Bestuurszaken
 Clubblad SERVICE
 Clubkampioenschappen
 Competitienieuws
 Fotogalerij
 Introducees
 Jeugd en Tenniskids
 Lidmaatschap
 Open Toernooi
 Sponsors
 TC/Activiteiten
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
11 November - 4 Februari
 Start wintercompetitie

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren