Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 feb. Bardienstrooster 2017 staat open voor inschrijven
9 feb. Bardiensten
6 okt. Sleuteladres bardienst Update
8 jul. Instructie Verantwoord Alcohol schenken
foto 23.jpg
foto 22.jpg
foto 21.jpg
Meest recente foto's
Bardienstrooster 2017 staat open voor inschrijven
 Remco Hendrickx  Bardiensten  441x gelezen
Het bardienstrooster voor het komende seizoen staat op de site. Jullie kunnen vanaf nu dus jullie bardiensten invullen. Zoals eerder gemeld is voor dit jaar vastgesteld dat iedereen twee bardiensten moet invullen. De vrijdag en zaterdag tijdens de voorjaarscompetitie hebben we ook weer opengesteld voor de bardienst. Deze kunnen ook als verplichte bardienst ingevuld worden.
 
Let er aub wel op dat je de bardiensten invult voor de algemene ledenvergadering op 22 maart. Als je dat doet kun je op deze avond je pasje voor 2017 afhalen.
 
Er zijn nog enkele leden die nog geen certificaat Verantwoord Alcohol Schenken hebben behaald of ingeleverd. Deze willen wij er nogmaals op wijzen dat dit een wettelijke verplichting is, waar wij zelf ook niet blij mee zijn. Wij vragen deze leden dit alsnog op korte termijn te doen.
 
De kantinecommissie rekent op jullie medewerking.

woensdag 22 februari 2017, 22:51 uur
Bardiensten
 René de Jager  Bardiensten  366x gelezen

Beste allemaal,

Er wordt op dit moment hard gewerkt om het bardienst schema 2017 in elkaar te zetten. De kantinecommissie verwacht dat ze het binnenkort on line kunnen zetten. U krijgt via de mail bericht zodra alles weer open staat.

Dank voor jullie geduld,

Vriendelijke groeten,
De Kantinecommissie 

donderdag 9 februari 2017, 18:48 uur
Sleuteladres bardienst Update
 René de Jager  Bardiensten  618x gelezen
Beste allemaal,
Het is niet meer mogelijk de sleutel bij Ad en Jannie op te halen. Voorlopig treden Chris en Lia Loonen, De Elzent 10 in Dorst (0161-411644), als sleuteladres op, ook al wordt dit niet als ideale oplossing gezien. Bij afwezigheid van Chris en Lia kan de sleutel worden opgehaald bij Margreet Hendrikse, Geerstraat 2 (161 41 27 28). 

donderdag 6 oktober 2016, 20:00 uur
Instructie Verantwoord Alcohol schenken
 Remco Hendrickx  Bardiensten  1087x gelezen

Instructie Verantwoord Alcohol Schenken voor bar vrijwilligers bij TV Tendo

In 2014 is onze vereniging door de Gemeente Oosterhout geïnformeerd dat onze exploitatie –en horeca vergunning vernieuwd moeten worden. Hiervoor moeten we als vereniging een aantal zaken regelen. Bij de aanvraag van deze vernieuwde horeca vergunning moet een lijst met barvrijwilligers worden aangeleverd en deze lijst met barvrijwilligers moet tevens in de kantine aanwezig zijn.

Nu is het zo dat alle leden bij Tendo verplichte bardiensten draaien. Dat betekent dan ook dat we allemaal barvrijwilligers zijn. Voor alle barvrijwilligers geldt dat iedereen kennis neemt van de instructie verantwoord alcohol schenken van het NOC-NSF.

We vragen je dan ook met klem om de informatie op de website van NOC-NSF (http://www.nocnsf.nl/iva) te lezen en de daar aangeboden test te doen. Dit kost je ongeveer 15-30 minuten. Als je deze test succesvol hebt afgerond (16 goed uit 20 vragen) ontvang je per mail het certificaat Verantwoord Alcohol Schenken. Er wordt tevens een certificaat naar de kantinecommissie gestuurd. Wij verzamelen al deze certificaten en dragen er zorg voor dat deze conform de eisen van de vergunning in een map aanwezig zijn in de kantine.

Let op: Iedereen die bardienst draait is verplicht het certificaat Verantwoord Alcohol Schenken te halen. Wij zijn dit als vereniging verplicht in orde te hebben als onderdeel van onze horeca vergunning. Als dit niet in orde is wordt ons geen horeca vergunning verstrekt of kan deze worden ingetrokken.

 


Download bestanden
Instructie Verantwoord Alcohol Schenken 285 KB (988x opgehaald)
Instructie Verantwoord Alcohol Schenken voor bar vrijwilligers bij TV Tendo.
dinsdag 8 juli 2014, 23:33 uur


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteiten
 Bardiensten
 Bestuurszaken
 Clubblad SERVICE
 Clubkampioenschappen
 Competitienieuws
 Fotogalerij
 Introducees
 Jeugd en Tenniskids
 Lidmaatschap
 Open Toernooi
 Sponsors
 TC/Activiteiten
 Training
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
11 November - 4 Februari
 Start wintercompetitie

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren